• Kungsportsavenyen 21, Göteborg
  • Ring: +46 760353512

VÅRA TJÄNSTER

Vi hör att du söker en professionell?

Tjänster

Vi gör ditt nästa evenemang till något väldigt speciellt!

Ring oss, vi bits inte. Då kan du få reda på allt vi har att erbjuda.

Ring oss: +46 760353512

NÄR ALLT FALLER PÅ PLATS

Rockstarevents

Vi ger allt vi har för att garantera att både kund och gäster känner sig väl behandlade samt att upplevelsen är minnesvärd. Kvalité, ordning och effektivitet är något vi dyrkar.

Kunder tycker

Klienter's Feedback

Snart kommer det referenser.

Kommer Snart

Snart kommer det referenser.

Snart Kommer

Snart kommer det referenser.

Kommer Snart

Snart kommer det referenser.

Snart Kommer

Get the party started!

VAD VI ERBJUDER

Grymma tjänster

Utöver detta kan vi ordna mycket mer. Det handlar om hur långt du är villig att gå! En utmaning stoppar aldrig oss, ge det ett försök.

Inbjudningskort

Vi erbjuder allt möjligt tryckmaterial. Inbjudningar är en av de och kan användas i många olika evenemang. Bröllop, kundevent och mycket mer.

Underhållning

Dj, trubadur och liveband är lite av underhållningen vi kan ordna. Vi har ett brett artist nätverk vilket gör det lättare för oss att ordna de priser du är bekväm med.

Blommor/Dekor

Dekoration, blommor och allt i den världen kan vi ta hand om. När vi vet vilket tema som körs, vilken årtid och/eller högtid det är planerar vi efter det.

Catering/Mat

Rockstarcrew har många kontakter inom resaurang branchen. Catering, mat, bakelser och snacks är en enkel utmaning för oss, som vi gärna tar på oss.

Foto, Video & Ljud

Oftast vill man visa och själv se vad som har skapats. Evenemanget kanske är kort, men minnena finns där resten av livet. Vilket är ditt nästa minne?

Lokal/Plats

Location, location, location! Vi ordnar den perfekta platsen för ditt evenemang, oavsett om det är ute, inne eller i rymden. Eh, ah kanske inte i rymden…