• Kungsportsavenyen 21, Göteborg
  • Ring: +46 760353512

Dunder & Krut & Vackert Väder

I många år har jag haft förmånen att få vara jag- en människa som inte ser några hinder, Inga utmaningar eller uppdrag har varit för stora eller omöjliga utan jag har bara sett det som kryddan i livet- det som gör livet värt att leva.

Mina år som ledare- att leda människor och företag mot framgång har varit magiska. Att idag- i egen regi få förmånen att hjälpa andra företag att göra det extra för sina kunder är ett privilegium. Att skapa det unika eventet & upplevelsen som gör att kunden kommer att återvända.

Kongahällacenter 29 Juni Temadag

Denna gång var det dax för Kongahälla Shoppingcenter att leverera en aktivitetsdag för vuxna & små i världsklass och RockStarCrew fick förmånen att vara delaktiga i planering, framtagande & genomförande- från början till slut.

En fantastisk centrumledning på Kongahälla shoppingcenter beskrev deras vision om en aktivitetsdag i Kungälvs anda och vi gick direkt hem och skissade.

Vi såg stort potential i köpcentret. Vackra lokaler, snygg profilering och självklart massor av fantastiska affärer och restauranger. – Ulrika

Nu- dagen efter denna dag i glädjens tecken säger jag bara- det blev en katapult! Vi sköt rätt i höjden i leverans och så många besökare som bara älskade sin dag hos oss. Fordonsvännerna som visade upp sina rariteter till fordon, skattjakt, grillmästare, ansiktsmålning, ponnyridning, fantastiska Carolinerna med kanoner & krut, familjequiz, after beach, buggkurs, föreläsningar och så mycket annat… Dessa fantastiska grupper, föreningar och företag som gjorde sitt yttersta för att få alla besökare att få en upplevelse utöver det vanliga- detta älskar jag att jobba för!

Denna dag var en dag att lägga till handlingarna- i en liten box av lyckade event! Denna box skall jag slå in i det finaste papper och snören och njuta av resten av mitt liv. Galet stort!

Tack för förtroendet Kongahälla Shoppingcenter i Kungälv.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/2/rockstarcrew.se/httpd.www/wp-content/themes/presentup/inc/tools.php on line 111

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*